Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE MARCA

Real dovodi Ivanovića kao zamjenu za Pepea?

Branislav Ivanović
AFP
22.12.2009.
u 15:24

Prema pisanju španjolskoga sportskog dnevnika Marce srbijanski nogometni reprezentativac u redovima Chelseaja Branislav Ivanović (25) mogao bi već u siječanjskom prijelaznom roku pojačati redove Real Madrida.

Kraljevski klub u potrazi je za pojačanjima na poziciji centralnog braniča nakon Pepeove ozljede. Pepe će zbog ozljede desnog koljena pauzirati do kraja sezone.

Ivanović je ove sezone odigrao 16 premijerligaških utakmica za Chelsea i nametnuo se kao član udarne postave pod novim menadžerom kluba Carlom Ancelottijem. Aktualni ga ugovor za klub sa Stamford Bridgea veže do lipnja 2011. godine, a Transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 8,5 milijuna eura.

Premda su iz Reala najavili da će sezonu izgurati s postojećim igračim kadrom, Marca dodaje da su uz Ivanovića najveći kandidati za transfer na Santiago Bernabeu Jonathan (Cruzeiro), Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), Maicon (Inter) i Johnny Evans (Manchester United).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije