Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU ODLASKA
Povratak na članak

Real daje Mourinhu 12 milijuna eura za raskid ugovora?

Sve su glasnije priče da Jose Mourinho na kraju sezone napušta Real Madrid. Daily Mail donosi nove informacije i navodi da će se portugalski trener s predsjednikom Florentinom Perezem sastati do kraja ovog mjeseca.

Komentari 1

GJ
gjuroo
09:39 15.03.2013.

Otočki mediji, kao i obično, otkrivaju toplu vodu, kao i vidoviti Milan.I vrapci na grani već znaju da Mourinho odlazi na kraju sezone, i naravno da će otići u neki od najbogatijih klubova,...ovakve "vijesti" iz stranih medija je nepotrebno prenositi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.