Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI STRPLJENJE

Real će do kraja tjedna objaviti da Mourinho napušta klub

Juergen Klopp,Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
20.05.2013.
u 12:17

Momčad će do kraja sezone preuzeti Alberto Toril, trener B momčadi. Mourinho će se vratiti u Chelsea, a Real za novu sezonu želi dovesti Carla Ancelottija.

Da će Real Madrid uskoro raskinuti suradnju s Joseom Mourinhom poznato je već odavno. Prema pisanju španjolskih medija, Real bi to mogao objaviti već ovoga tjedna.

Popodne će predsjednik Florentino Perez i ostatak vodstva Reala održati sastanak na kojem će se dogovoriti kada će objaviti prekid suradnje. Prvotni plan je bio da Mourinho vodi momčad u preostale dvije utakmice do kraja sezone, no Perez je izgubio živce nakon što je Real poražen u finalu Kupa kralja čime je ostao bez trofeja u sezoni.

Budući da i Mourinho želi otići, trener i klub će sporazumno raskinuti ugovor što je jeftinije rješenje za Real. Momčad će do kraja sezone preuzeti Alberto Toril, trener B momčadi. Mourinho će se vratiti u Chelsea, a Real za novu sezonu želi dovesti Carla Ancelottija.

No, tu su se stvari malo zakomplicirale. Ancelotti je izvijestio PSG da želi otići na što su mu šeici odgovorili da ima još godinu dana ugovora i da ga ne misle pustiti. Stoga slijede dodatni pregovori između talijanskog trenera i PSG-a.

>> Evo što je ljutiti Mourinho odbrusio sucu nakon utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije