Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pauziraju

Real bez Ronalda i Modrića igra protiv Galatasaraya

luka modrić, cristiano ronaldo
Reuters (Ilustracija)
26.11.2013.
u 19:32

A u sutrašnjoj utakmici neće nastupiti ni hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Razlog njegova neigranja poznat je još od ranije, ima žute kartone

Madridski Real sutra u sklopu petog kola Lige prvaka dočekuje turski Galatasaray.

U tu utakmicu momčad Carla Ancelottija ući će znatno oslabljena jer im neće igrati glavna zvijezda Cristiano Ronaldo. U klubu je potvrđeno da će izbivati dva tjedna zbog ozljede.

A u sutrašnjoj utakmici neće nastupiti ni hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Razlog njegova neigranja poznat je još od ranije, ima žute kartone, a na to nas je danas podsjetio i Paul Bryan, Uefin novinar, koji je to objavio na svom Twitteru. 

Raphael Varane također će propustiti spomenuti susret. 

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
07:47 27.11.2013.

Ajde dobro sto nema Ronalda ali kako će bez Modrića, jedva su zadnju dobili 5:0, osjetitit ce se to u igri, hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije