Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petarda u Madridu

Real bez glavnih zvijezda slavio u Kupu, James zabio dva gola

James Rodriguez
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.12.2014.
u 22:40

Zvijezda poput Casillasa, Ramosa, Pepea, Balea, Benzeme i Ronalda, nije bilo ni na klupi

Božić je Realovim igračima stigao ranije, u ponedjeljak su Luka Modrić, Cristiano Ronaldo bili kod 'Djeda Audija', koji ima je kao sponzor kluba svakome dao da izaberu koji automobil žele na poklon. Luka je izabrao terenac Q7, CR7 je uzeo ključeve S8... Trener Carlo Ancelotti izabrao je A8, a zatim većinu prve momčadi pustio na slobodan dan - da isprobaju bijele automobile. Na Santiago Bernabeu trebao je netko i odigrati uzvrat  šesnaestine finala Kraljeva kupa, a slavili su prvaci sa 5:0 (Rodriguez 2, Isco, Lopez ag, Jese, prva 4:1) protiv trećeligaša Cornella. Zvijezda poput Casillasa, Ramosa, Pepea, Balea, Benzeme i Ronalda, nije bilo ni na klupi. Gosti su mogli povesti, ali  Xavi Boniquet promašio je s bijele točke na početku susreta)

Rezultati: Španjolska, Kraljev kup (1. utakmice 1/16F): Alaves - Espanyol 0:2, Alcoyano - Athletic B. 1:1, Las Palmas - Celta 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije