Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT U PREMIER LIGI

Reakcije engleskih navijača: Oršić je sjajan nogometaš, ali nema pojma u što se uvalio

FC Southampton
06.01.2023.
u 20:43

Navijači Southamptona su oduševljeni novim pojačanjem, ali smatraju kako će teško ostati u elitnom razredu engleskog nogometa

Mislav Oršić potpisao je ugovor sa Southamptonom do ljeta 2025. godine i tako postao novo pojačanje popularnih svetaca. Vatreni stiže na Otok za šest milijuna eura dok bi dodatna dva milijuna eura Dinamo trebao inkasirati kroz razne bonuse. Sveci ne stoje najbolje na tablici i nalaze se na zadnjem mjestu, svi se nadaju kako će klubu doći bolja vremena te da će izbjeći povratak u Championship. 

- Jadan dečko, dosad je igrao Ligu prvaka, a sad će završiti u drugoj ligi.

- Top pojačanje. Napokon smo doveli igrača s iskustvom koji je dokazan u europskim utakmicama. Nadajmo se samo da ga trener neće ograničavati.

- Dominirat ćemo u Championshipu sljedeće sezone.

- Ne znam znaš li u što si se uvalio, prijatelju. Učini nam uslugu i nemoj promašiti deset prilika u sljedećim utakmicama kao neki naši igrači i sve će biti u redu.

- Ovo izgleda kao jako dobar transfer za nas. Možemo mi dovesti Ferrari, no trebamo i nekog tko ga zna voziti.

- Sretno momak, jer će ti sreća jako trebati

- Trebali su napisati 'predstavljamo vam novog igrača za Championship'

- Došao si u lavlju jazbinu, tvoje je da zabiješ što više golova

Standings provided by Sofascore

 

 

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
22:10 06.01.2023.

To jest zadnja rupa od kluba u premier ligi, ali to je Orsi cak I dobro, jer nastavi li igrati kao dosad brzo ce se istaknuti I zainteresirati nekog velikog. Dosad to nije mogao.

FR
freeshooter
21:37 06.01.2023.

...uvalili su ga drugi u ovo... brzo se bude vidjelo koliko je ovaj transfer promašen...samo je sreća što budu ispali pa vjerojatno postoji opcija da se Orša izvuče iz toga... Orša legendo, drži se , i vrati nam se na ljeto za LP, nećeš valjda igrati Championship...

TE
Teig1
21:29 06.01.2023.

Pitanje je sati kada će ga Hajduk otkupiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije