Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SPAS KLUBA

RCD Mallorca predala zahtjev za ulazak u stečaj

Arsenal
Reuters
19.05.2010.
u 17:18

Španjolski nogometni klub s Baleara, Real Mallorca, u srijedu je predao sudski zahtjev za ulazak u dobrovoljni stečaj.

Petoplasirani klub upravo završene Primere, koji je sjajnim domaćim igrama u prvenstvu izborio nastup u Europa ligi sljedeće sezone, time se, zapravo, polušava spasiti:

- Želimo iskoristiti zakon o bankrotu kao rješenje, ne kao problem, za klub kojem prijeti nestajanje – izjavio je većinski vlasnik kluba Mateo Alemany.

Klub iz Palma de Mallorce u dugu je od 60 milijuna eura.

Alemany je također otkrio da se tijekom posljednjih nekoliko mjeseci pojavilo nekoliko kandidata za kupnju kluba, ali da on sam ne vjeruje da će itko u tako nepovoljnim okolnostima pristati na tako smjeli iskorak.

Španjolski je nogometni savez Mallorci unatoč financijskim problemima već izdao licencu za europski nastup sljedeće sezone.

U Europa ligi će Balearci, međutim, vrlo vjerojatno igrati bez svoga uspješnog trenera Gregorija Manzana, koji se sprema napustiti klub.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije