Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PREUZIMA TERET

Razočarao cijelu BiH pa hladno poručio: Ne razmišljam o ostavci

Zenica: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo, grupa D, BiH - Finska
Armin Durgut/PIXSELL
15.11.2021.
u 17:30

- Nakon utakmice s Ukrajinom ćemo analizirati gdje smo pogriješili, šta smo uradili dobro i kako ćemo nastaviti.

Nogometni izbornik BiH, bugarski stručnjak Ivajlo Petev, odbacio je u ponedjeljak mogućnost da podnese ostavku nakon što je ta reprezentacija izgubila svaku šansu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru sljedeće godine. 

- Razmišljam o Ukrajini, ni o čemu drugome - rekao je Petev na novinarski upit razmišlja li o ostavci na poziciji izbornika.

BiH je u susretu s Finskom u subotu poražena 1:3 u Zenici i tako je izgubila sve izglede za plasman na Svjetsko prvenstvo preko dodatnog doigravanja. 

Nalazi se na četvrtom mjestu skupine D iza Francuske, Finske i Ukrajine. Posljednji susret protiv momčadi Ukrajine (utorak) na stadionu Bilino Polje u Zenici nema nikakvog značaja za BiH. 

- Nakon utakmice s Ukrajinom ćemo analizirati gdje smo pogriješili, šta smo uradili dobro i kako ćemo nastaviti - rekao je Petev.

Bugarski stručnjak, koji je u karijeri trenirao i zagrebački Dinamo, u siječnju je ove godine imenovan izbornikom nakon što se s klupe reprezentacije BiH povukao Dušan Bajević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije