Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Razmetni Zenit: nude 70 milijuna eura za Lewandowskog i Subotića

'Dortmund's Robert Lewandowski celebrates his goal to 2:0 with Neven Subotic during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hanover 96 at the Signal Iduna Park in Dortmund, G
'Bernd Thissen/DPA/PIXSELL'
29.07.2013.
u 20:53

Real je za velšku zvijezdu Garetha Balea spreman Tottenhamu ponuditi 59 milijuna eura te Angela di Mariju i Fabija Coentraa

Zenit ponovno priprema senzacionalan transfer. Ruski je doprvak lani doveo Brazilca Hulka i Belgijca Axela Witsela za nevjerojatnih 95 milijuna eura, a sada namjerava za nešto manji iznos iz dortmundske Borussije dovesti Roberta Lewandowskog i Nevena Subotića. Vlasnici kluba iz St. Peterburga spremni su njemačkom doprvaku za njih dvojicu ponuditi čak 70 milijuna eura. Ipak, prva želja Rusa poljski je reprezentativac koji je lani zabio 24 pogotka u Bundesligi.

Nakon što je prošle godine taktizirao, odugovlačio i pritom podizao cijenu našem Luki Modriću pri prelasku u Real, predsjednik Tottenhama Daniel Levy to isto čini s još jednom zvijezdom u svojim redovima – Velšaninom Garethom Baleom. Iako su se lani navodno Levy i Bale dogovorili o mogućem rastanku ako stigne primamljiva ponuda, prvi čovjek Spursa inzistira na ostanku svoje zvijezde na White Hart Laneu. Tottenham je već odbio Realova 94 milijuna eura pa se očekuje nova ponuda Madriđana. Kraljevski klub navodno je sada spreman ponuditi 59 milijuna eura te Angela di Mariju i Fabija Coentraa. Predsjednik Real Madrida želi okončati Baleov transfer prije 11. kolovoza i povratka momčadi s turneje po SAD-u. Perez želi ubrzati transfer kako bi Bale spreman dočekao početak sezone.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije