Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zainteresiran i City
Povratak na članak

Rasulo u Realu: Odbio je pružiti treneru ruku, završit će kao suigrač Mandži?

Iscu zamjeraju i to što se na treninzima ne trudi poput ostalih prvotimaca

Komentari 5

QQ
qqq
15:12 29.11.2018.

Isco je igrač kojeg prava balansirana momčad treba izbjeći pod svaku cijenu. Naizgled majstor koji sve zna, ali zapravo puno zuji, a malo meda daje.

VL
PR
prajdali100
14:38 29.11.2018.

Icso je svjetska klasa !!! Što se događa u Realu samo nebo zna.Modrić je strašno pogriješio što nije odmah otišao zajedno sa Zidaneom i Ronaldom.Tamo slijedi veliko pospremanje.

VL
DU
Deleted user
14:43 29.11.2018.

isco je igracina,covijek koji zna sve sa loptom,koji odlucuje utakmice za razliku od najbolljih koji imaju po jednu gol asistenciju svaku desetu utakmicu.ronaldo je otisao,sada se vidi sto se nije vidjelo,sterilna igra veznjaka,igra bez ucinka,sramota je sto isco neigra kao i asensio

VL
ŽU
žuti
15:45 29.11.2018.

U ovom broju je veliki intervju sa gospodinom Svetinom koji se osvrće na rastanak sa Dinamom i tvrdi da ga je maknuo Zdravko Mamić! Novinar mu nije postavio ključno pitanje koje ja sad postavljam novinaru: Gospodine Svetina tko Vas doveo je i čijom ste isključivom voljom stigli u Klub? P.S.: - Uz predmetni članak nije dozvoljen komentar!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.