Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZNICE Najveća hrvatska dvorana rezervirana do posljednjeg mjesta

Rasprodan finale u Areni!

10.01.2009.
u 09:43

Zagrebačka Arena rasprodana je za finale Svjetskog rukometnog prvenstva! Nema više ulaznica ni u online prodaji ni na 14 prodajnih mjesta Tiska u cijeloj Hrvatskoj. Šest dana do početka prvenstva i više od četiri tjedna prije njegova posljednjeg dana. To možda i ne bi bila senzacija da cijene ulaznica nisu bile doslovce paprene - od 350 do 700 kuna, što je u kriznim vremenima popriličan izdatak, pogotovu za obiteljski dolazak na najveći sportski događaj u hrvatskoj povijesti.

- Da, Arena je rasprodana! I mogućnost da netko tko nije kupio ulaznicu, ipak dođe u Arenu na finale, vrlo je mala. Primjerice, rezervirali smo 700 ulaznica za polaznike trenerskog seminara IHF-a. Vrlo vjerojatno će sve biti razgrabljene, a ako možda njih 50 ne bude podijeljeno, dat ćemo ih u prodaju - kaže direktor marketinga HRS-a Silvio Njirić.

Da su i posljednje ulaznice otišle potvrdila nam je direktorica marketinga Tiska Marina Lorković.

- Do prije nekoliko dana bila su slobodna još 74 mjesta, no i to je prodano.

To što je Arena rasprodana potvrđuje da su Hrvati poludjeli za rukometom, ali i da su uvjereni da će 1. veljače u Areni gledati paklene predvođene Linom Červarom kako jurišaju na naslov svjetskih prvaka. Što ako Hrvatska ne izbori finale? O tome 15.200 sretnika nije razmišljalo, ali podsjetimo da u finalu Svjetskog prvenstva rukometašica 2003. Hrvatska nije igrala, pa je Ledena dvorana bila puna.

A susreti naše reprezentacije u skupini B, koji se igraju u Splitu, bit će također sjajno posjećeni. Ulaznica za utakmice s Južnom Korejom, Švedskom i Španjolskom više nema, nešto je slabije zanimanje za susrete s manje atraktivnima Kuvajtom i Kubom.

– Prema našim predviđanjima, i na tim utakmicama gledalište Spaladium arene bit će solidno popunjeno, nadamo se da će biti prodano oko 80 posto ulaznica. Mogu reći da smo prodajom jako zadovoljni – kazao je Njirić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije