Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cernogorzova želja

Ranko Ostojić: Postoji inicijativa zapošljavanja sportaša u policiji

'29.12.2011., Zagreb - Prva sjednica Vlade pod vodstvom premijera Zorana Milanovica.Ranko Ostojic  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
Autori: vmo/VLM, mš/VLM
06.08.2012.
u 20:22

Čast nam je što je Cernogoraz izrazio želju raditi u Oružanim snagama, rekao nam je Mislav Šimatović, glasnogovornik MORH-a.

– Postoji inicijativa Hrvatskog olimpijskog odbora da se riješi zapošljavanje sportaša u policiji, kako je to uređeno i za vojsku, no to još nije definirano – izjavio je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić za Večernji list nakon što je novi hrvatski junak Giovanni Cernogoraz izrazio nadu da bi se mogao zaposliti u policiji ili vojsci. 

– Naravno da potičemo sport i sportaše u policiji, ali postupak ulaska u ovom je trenutku za sve isti. Naravno, čestitke za uspjeh naših olimpijaca – dodao je Ostojić.

– Uime MORH-a čestitam Giovanniju Cernogorzu na zlatnoj medalji. Čast nam je što je izrazio želju raditi u Oružanim snagama i to samo dokazuje da među sportašima naše Oružane snage uživaju izniman ugled – rekao nam je Mislav Šimatović, glasnogovornik MORH-a.

Dodao je da među hrvatskim sudionicima Olimpijskih igara ima čak 14 pripadnika Oružanih snaga, među kojima su i svi pripadnici našeg četverca koji su osvojili srebrnu medalju.

Cernogoraz je napravio senzaciju i osvojio zlatnu medalju na OI u Londonu u streljaštvu, u disciplini trap.

Komentara 17

DR
drznedaj
21:15 06.08.2012.

PA vani je to normalno da ih se zaposli u policiju ili vojsku. Ima neka sportska bojna itd. pa tamo treniraju. Zasto nebi i kod nas. MOzda nam nebi sportasi onda odlazili u Sloveniju. A mozda bi se netko odlucio i bavit nekim drugim sportom osim nogometom i eventualno kosarkom i rukometom

MV
Mato Vilac
21:20 06.08.2012.

A zar nam Jakov Fak nije škola? Zar Amerikanci , koji su puno ispred nas, ne uzimaju svjetske talente , školuju ih i zadržavaju? Mladi, talentirani ljudi s vrhunskim rezultatima primjer su i vodilja ostalima i oslonac su ovoj državi.avi. Ovo je velika promocija države, a i naših oružanih snaga iako g. Cernogoraz nije njihov pripadnik . Jesmo li svjesni toga?

Avatar drek.na.sibici
drek.na.sibici
21:12 06.08.2012.

ako i body builderi krenu u policiju poduplat ce policiji prosjek IQa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije