Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska

Rangersi ponovo na tapeti Uefe zbog navijača

rangers navijači
PA/Pixsell
14.04.2011.
u 22:02

Glasgow Rangersi u nevjerici su primili obavijest iz Uefe da je i njihova uzvratna utakmica s PSV-om iz Eindhovena u osmini finale Europske lige pod povećalom.

Momčad našega Nikice Jelavića našla se pod istragom nakon prvog susreta u Nizozemskoj, zbog sektarijanskih pjesama njihovih navijača.

A sad se zbog istog razloga ponovo našla na dnevnom redu Uefe, jer su navijači sporne pjesme pjevali i u Glasgowu.

- Nikad nismo rekli da sektarijanizam nije problem, ali ovo je već postala prava kampanja protiv našega kluba - istaknuo je izvršni direktor Rangersa Martin Bain.

Zanimljivo, klub iz Glasgowa tvrdi da ih je prijavila organizacija Nogomet protiv rasizma u Europi, a ne službeni delegat utakmice.

Rangersima prijete dvije utakmice pred praznim tribinama pokaže li se da su optužbe za otvoreni sektarijanizam njihovih navijača točne.

Komentara 4

DU
Deleted user
02:54 15.04.2011.

pa to ti kod nas imas svaki dan, i ovdhje u vecernjem, tamo protestanti i katolici a u nas pravoslavci i katolici pa pjevas, evo zore evo dana evo jure i bobana tako i oni imaju neke svoje

DU
Deleted user
02:56 15.04.2011.

u nas pjevaju srbe na vrbe a bice i oni tamo pjevaju protestante na vrbe, pa ih ovi prijavili

Avatar Idler 3
Idler 3
22:11 14.04.2011.

Kad neće nitko onda bum ja - kaj vam je to \"sektarijanizam\" ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije