Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJA

Ramos namjerno zamijenio Mourinha s Mourinom

'Real Madrid\'s defender Sergio Ramos (L) speaks with Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho during the Spanish league football match Rayo Vallecano vs Real Madrid on September 24, 2012 at the
'PIERRE-PHILIPPE MARCOU'
30.11.2014.
u 09:50

- Nemam ništa reći predsjedniku Celte - odgovorio je branič Reala na pitanje novinara o neigranja Fabregasa i Coste za reprezentaciju Španjolske.

Sergio Ramos namjerno je zamijenio Josea Mourinha s predsjednikom Celte Carlosom Mourinom, što je bila reakcija na Portugalčeve komentare vezane na temu Diega Coste i Cesca Fabregasa oko igranja za španjolsku reprezentaciju.

Ta dvojica igrača propustila su reprezentativne okršaje protiv Bjelorusije i Njemačke zbog ozljede, da bi se vratili protiv West Bromwich Albiona nekoliko dana poslije.

Ramos je komentirao da su neki igrači predaniji reprezentaciji nego neki drugi, ali kasnije je objasnio da nije mislio na Chelseajev dvojac. Mourinho je odgovorio na insinuacije da su Costa i Fabregas morali glumiti ozljede kako ne bi igrali za Španjolsku rekavši da Sergio Ramos nije liječnik.

Nakon utakmice Reala s Malagom (2:1), Ramos je na sarkastičan način odgovorio "Mourinhu".

- Nemam ništa reći predsjedniku Celte - odgovorio je branič Reala na pitanje novinara i dodao:

- Ovo je povijesna večer, ostvarili smo važan rekord te trebamo čestitati Ancelottiju i stožeru.

>> Mourinho: A što je Sergio Ramos, magistar medicinskih znanosti?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije