Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška suigraču

Ramos izaziva Mourinha: Ispod svog, nosio Özilov dres

sergio ramos
marca.com
02.10.2012.
u 11:51

Ramos je i sam bio u nemilosti (protiv Man. Cityja u Ligi prvaka), a sad je stao iza suigrača koji dobiva sve manje prilike u Realu.

Mesut Özil dobiva sve manje šanse u madridskom Realu. I protiv Deportiva u zadnjem kolu zamijenjen je na poluvremenu nakon blijede predstave, ali ne misle svi da njemački veznjak treba ispaštati zbog nešto lošijih igara. Tako je španjolska Marca "uhvatila" Sergija Ramosa kako ispod svog dresa u drugom poluvremenu utakmice s Deportivom nosi dres suigrača Özila u znak podrške. Jedan od dokapetana zasigurno je namjeravao skinuti svoj i pokazati suigračev dres u slučaju pogotka, a iako je imao jednu dobru priliku na utakmici, to se nije dogodilo. No, njegov potez nije prošao nezapaženo, a Marca je pored fotografije istaknula veliki naslov:

"Ramos izaziva Mourinha".

Podsjetimo, i sam je Španjolac bio u maloj nemilosti svoga trenera koji ga je izostavio iz momčadi za dvoboj prvog kola Lige prvaka protiv Manchester Cityja, a Ramos se sada opravdava:

– Moj odnos s Mourinhom dobar je, pošten i jasan. Poštujem njegove odluke i za mene je najbolji trener na svijetu. Što se dresa tiče, Mesut je moj dobar prijatelj i još davno sam mu rekao da će moj prvi gol u sezoni biti posvećen njemu. Iskoristio sam priliku što je izašao na poluvremenu i uzeo njegov dres. Ništa više.

Ramosov potez, čini se, podržavaju i čitatelji Marce. Njih 58 posto kaže da Sergio nije napravio neprimjerenu gestu.

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:06 02.10.2012.

Sad kad mu Mou gurne hou,...kao sto je svojevremeno u Chelsea FC gurnuo Carvahlu,...nikad mu vise nece pasti na pamet. Osim toga,..tko je ovaj maneken?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije