Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NAVIJAČ PLAVIH

Rakitićev otac sinoć posjetio dinamovce, Ivan: Bit će mu drago tko god pobijedi

Luka Rakitić i Željko Kopić
Privatna fotografija
17.02.2022.
u 11:54

- Da, da, moj tata je dinamovac od malena. Mislim da će uživati svakako, tko god pobijedi. Bit će sretan i zadovoljan, tata će biti pobjednik kako god završi. To je kod njega uvijek bilo tako, voli Dinamo, a ako uspješnija bude Sevilla bit će mu drago zbog mene - rekao je Ivan Rakitić.

Igrače Dinama sinoć je u Sevilli posjetio Luka Rakitić, otac Ivana Rakitića i veliki navijač maksimirskog kluba.

Luka Rakitić se tom prigodom fotografirao ispred stadiona s trenerom Željkom Kopićem te mu uručio sinov dres.

Rakitićev otac Luka oduvijek bio vatreni dinamovac pa je nogometni klub iz švicarskog Möhlina, današnji FC Pajde, čiji je on čelnik, od 2002. do 2011. godine nosio ime Dinamo. 

Luka Rakitić sa sinovima Ivanom i Dejanom bio je 1997. godine u Zürichu i uživo gledao čuvenu utakmicu Grasshoppers – Dinamo 0:5. Ivan je tada imao devet godina. Tada nije mogao ni sanjati da će jednoga dana u europskoj utakmici zaigrati protiv tatina i svog Dinama. 

- Da, da, moj tata je dinamovac od malena. Mislim da će uživati svakako, tko god pobijedi. Bit će sretan i zadovoljan, tata će biti pobjednik kako god završi. To je kod njega uvijek bilo tako, voli Dinamo, a ako uspješnija bude Sevilla bit će mu drago zbog mene - rekao je nedavno Ivan Rakitić.

Sevilla i Dinamo danas od 21 sat igraju prvi susret play-off faze Europske lige. Uzvrat je za tjedan dana na Maksimiru.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
dinol
12:54 17.02.2022.

Svaka cast gospodine Luka Rakitic ! Dinamo mi je posebno drag od dana kada mi je otac ispricao da je dinamo davne 1971. imao hrabrost da na svoj dres stavi grb po uzoru na grb HŠK Građanski !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije