Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ

Rakitić: U Juventusu mogu postati novi Nedved

11.02.2009.
u 12:46

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić govorio je za Calciomercato.com o mogućemu skorašnjem dolasku u Juventus iz Gelsenkirchena.

Već dulje vrijeme talijanski mediji nagađaju o tome da bi 20-godišnji Hrvat mogao doći u Juventus i tako osnažiti vezni red torinskog kluba koji ionako vapi za mlađim i snažnijim nogometašima.

Također, Čeh Pavel Nedved je na izmaku snaga i Juventus hitno mora pronaći rješenje u sredini terena: Rakitić je svakako jedna od ozbiljnijih opcija.

- Pavel Nedved je veličanstven igrač. Godinama je bio ponajbolji na svijetu na toj poziciji i nije korektno uspoređivati se s njim. Ja sam tek na početku karijere - krenuo je u razgovor Rakitić, te nastavio:

- On je godinama igrao na stvarno visokoj razini, a ja tek moram uhvatiti taj kontinuitet. Mogu jedino reći da bih se jako trudio da ga pravilno i dobro zamijenim. Da, mislim da bih to mogao tijekom godina. Vjerujem u sebe i svoje kvalitete, ali tek moramo vidjeti što će donijeti sve te moguće špekulacije. Čuo sam da se dosta klubova zanima za mene, ali mislim da su svi pregovori na samom početku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije