Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA REPREZENTACIJA
Povratak na članak

Rakitić: Slomio nas je put, 
11 sati od Cipra do Slovačke

Odavno je na zid plavog salona u Maksimiru tadašnji direktor plavih, a danas glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, zalijepio Euripidovu sentenciju: "Nikad se nemoj zamoriti u pomaganju svojoj domovini".

Komentari 6

A1
Augsburg_1
22:50 16.11.2009.

Znate li vi pojedinci sto je to ponos, moja obitelj i ja skupa sa njima smo davno mogli uzeti njemacko drzavljanstvo iako nisam igrac iako bi mogao imati neke povlastice NIKAD nebi prodao to sto jesam.Covjek sve moze prodati ali svoje dostojanstvo i ponos NIKAD.

VL
KO
komando
20:30 16.11.2009.

Da šteta što nema izdajnika kao Rakitić kojem je Švicarska dala sve!

VL
Avatar Glina74
Glina74
20:38 16.11.2009.

Halo HNS evo opet mnogo igrača u ŠVICI sa IĆ i biče opet službenih putovanja po Švicarskoj ili je Srebrić sa koferom več tamo.

VL
ZA
zagi79
22:24 16.11.2009.

A sta je to dala svicarska rakiticu

VL
Avatar Glina74
Glina74
08:07 17.11.2009.

zagi79 gdije su Raketić i Petrić učili nogomet igrati dali trebaš veče dokaze nego što su Švicarski U 21 napravila u Nigeriji.a ja tebe pitam što im je dala Hrvatska osim kofea novaca da igraju iz ljubavi za Hrvatsku.to ti velika ljubav .

VL
MI
mimaxy
08:08 17.11.2009.

A sta je to Svicarska dala Rakiticu .. pa njegovi roditelji sljakaju , placaju porez ,stanarinu kao i svi ostali svicarci.Sad sto je mali super talenat i sto se opredjelio za Hrvatsku to je njegovo misljenje.A da kojim slucajem nije dobar igrac nitko od svicaraca nebi ni prstom maknio za njega..I ja sam vani i sljakam i moja djeca ce uvijek ostati Hrvati .Bez obzira imali mi svicarsko ,austrijsko ili njemacko drzavljanstvo mi smo uvijek stranci.Ali svaka cast tim drzavama sto su nam dale mogucnost zivjeti u tim zemljama.ALI DOM JE DOM

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.