Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavili 4:0

Rakitić s dvije asistencije vodio Sevillu do pobjede u gradskom derbiju

Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
24.11.2013.
u 23:28

Rakitić je namjestio dva pogotka, a Sevilla je slavila s visokih 4:0.

Seviljski derbi nije ponudio puno neizvjesnosti. Sevilla je s 4:0 razbila Betis uz dvije asistencije Ivana Rakitića.

Domaća je momčad povela već u drugoj minuti kada je zabio Bacca. Do kraja poluvremena Sevilla je povećala prednost nakon što je Mbia zabio glavom nakon Rakitićeva nabacivanja. Machin je u 59. minuti zabio za 3:0, a konačni rezultat postavio je Iborra koji je poentirao nakon što je Rakitić izveo korner.

Posao Sevilli olakšao je Paulao koji je u pet minuta skupio dva žuta kartona tako da je Betis od 42. minute igrao s igračem manje. Nevjerojatna stvar se dogodila kad je Brazilac napuštao travnjak. Grupica Betisovih navijača igrača iz vlastitog kluba vrijeđala je na rasnoj osnovi.

U ostalim utakmicama 14. kola španjolskog prvenstva Levante je kod kuće s 3:0 izgubio od Villarreala, Espanyol je s 4:1 slavio kod Vallecana, dok je Elche kod kuće s 2:1 iznenadio Valenciju.

Inter remizirao

Inter je u 13. kolu talijanskog prvenstva odigrao 1:1 na gostovanju kod Bologne. Domaćini su poveli preko Konea u 12. minuti, a bod Interu osigurao je Jonathan u 51. Mateo Kovačić igrao je od 57. minute.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije