Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETIO SE POLJUPCA

Rakitić: Ne znam zašto me suigrač poljubio, pa imam ženu i dijete

ivan rakitić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.06.2014.
u 18:18

- Pa imam ženu i dijete, valjda to sve govori. Pitao sam Carica poslije utakmice s Benficom zašto je to učinio, i nije znao odgovor. Bili smo preplavljeni osjećajima nakon iscrpljujućih 120 minuta i to se dogodilo... - kazao je Raketa.

Jedna strana novinarka pitala je Ivana Rakitića - kako ćete se predstaviti Brazilcima nakon što ste se sa suigračem iz Seville poljubili u usta? Ivan se nasmijao...

- Pa imam ženu i dijete, valjda to sve govori. Pitao sam Carica poslije utakmice s Benficom zašto je to učinio, i nije znao odgovor. Bili smo preplavljeni osjećajima nakon iscrpljujućih 120 minuta i to se dogodilo... Ma u tom trenutku bio sam spreman primiti i deset poljubaca koliko sam bio sretan. Ali, ponavljam vam, oženjen sam - kazao je Raketa.

Najavio je i utakmicu s Brazilom.

- To će biti prva utakmica Svjetskog prvenstva i cijeli će nas svijet gledati, ali mi želimo pobjeđivati i probati proći skupinu. Igrati protiv Brazila u Brazilu poseban je svakako osjećaj.

Rakitić se posebno raduje igranju s Lukom Modrićem.

- Mislim da svi vole igrati s Modrićem, ali mi smo već godinama zajedno u reprezentaciji i znamo svaki svoj pokret. Svi koji smo tu možemo igrati, najvažnije je imati ritam treninga i raditi na automatizaciji - rekao je Rakitić.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

>> Ivan Rakitić poljupcima se oprostio od supruge i predivne kćeri

>> Ivan Rakitić će za godinu dana biti vođa Barcelone

Komentara 4

OC
obican covik
19:09 07.06.2014.

Svi vole "kopati" po tudjim zivotima . Neznaju , sto je emocija, u trenutku zanosa . "Kopanje" po tudjim zivotima, ocjenjujem , nisko bez dna, sarkasticno i s puno cinizma , bez mjerila.

KU
kum002
19:05 07.06.2014.

daj novinari koji radite na ovom stvarno ste nestrucni i dosadni daj si nadite neku drugu temu ili ste toliko jadni u svojoj redakciji da sefu nemozete ponuditi nista drugo osim ove glupe vijesti

GO
govori
12:00 08.06.2014.

i što je još gore VL je tada debelo slagao, da su taj snimak i članak o navodnom poljubcu Rakitića i njegovog suigrača objavili svi mediji. Niti jedna ozbiljni europski glavni medij to na svojim portalima nije objavio, ja sam tada prije par tjedana baš pregledao najpoznatije vodeće europske portale zapadnih novina i tv postaja i nigdje nije bilo ništa o tomu. jedino se hrvatski portali bave ovakvim stvarima. i nedavno kada je VL pisao o odlasku hrvatskih reprezentativaca u Brazil, na oproštaju od njihovi supruga i djece, napisali su ovdje da je supruga Rakitića navodno rekla da mu oprašta poljubac. Time Večernji opet u najgoroj tračerskoj maniri jedne trećerazredne bljuvotine, insuinira i namjerno sugerira i stvara dojam kod čitatelja, kao da su Rakitić i njegova supruga imali bračnu svađu zbog izmišljenog poljupca. Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije