Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi dani u Barci

Rakitić: Messiju se divim na treninzima, a Alen je sve oduševio

Ivan Rakitić Barcelona
Foto: Reuters (Ilustracija)
10.08.2014.
u 18:14

- S Leom sam odradio nekoliko treninga jer se on poslije priključio momčadi. Ponekad na treningu stanem pa ga promatram, čudesan je, divim mu se

Ivan Rakitić već je u prvim nastupima za Barcelonu oduševio trenera, navijače i medije. Iako nikad u karijeri nije igrao stilom kakvog gaji katalonski klub, Raketa se vrlo brzo priviknuo.

- Trener dosta priča sa mnom, jako su mu važni detalji, vodi mnogo računa o sitnicama. Rekao mi je da je shvatio da sam sjajan dok sam igrao protiv njegova bivšeg kluba Celte, rekao je Rakitić u razgovoru za 24 sata te se osvrnuo na Messija.

- S Leom sam odradio nekoliko treninga jer se on poslije priključio momčadi. Ponekad na treningu stanem pa ga promatram, čudesan je, divim mu se. Uz njega učim. Ne traži nikakve posebne beneficije. Impresionirao me sa svime, ponaša se normalno, kao da se ne radi o takvoj zvijezdi. 

S njim je na treninzima i Alen Halilović, igrač koji je došao kao pojačanje za B momčad, ali na pripremama je s najboljim igračima.

- Alen je oduševio. Dosta pričaju o njemu i hvale ga. Treneru se jako svidio pa je i dalje s prvom momčadi. Na treninzima je sjajan.

Cijeli razgovor s Ivanom Rakitićem pročitajte OVDJE!

>>'Rakitić je izborio mjesto pokraj Inieste, on je vrijedna imovina Barce'

Komentara 3

MT
mladen.turcic
07:31 11.08.2014.

kaj im se uvlaci,trebal je rec da je najbolji (raketa)

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:26 10.08.2014.

A kaj bi tek rekel da je vidio Ronalda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije