Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAKTIČKI GOTOVO'

Rakitić je novi 'kralj': Real će Sevilli platiti 40 milijuna eura!

Ivan Rakitić
Foto: UES/Pixsell
09.05.2014.
u 22:56

- Posao je praktički gotov i Rakitić će prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil staviti potpis na četverogodišnji ugovor s Real Madridom - piše AS.

Ivan Rakitić sljedeće sezone pridružit će se Luki Modriću u Real Madridu, tvrdi AS. Španjolci pišu kako je 'kraljevski klub' Sevilli spreman platiti Rakitićevu izlaznu klauzulu od 40 milijuna eura.

- Posao je praktički gotov i Rakitić će prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil staviti potpis na četverogodišnji ugovor s Real Madridom - piše AS.

Hoće li Raketa uistinu postati 'kralj' saznat će se vrlo brzo, a gotovo je sigurno kako sljedeće sezone neće igrati na Sanchez Pizjuanu. Naime, već ranije se pisalo o velikom interesu Atletica, ali i engleskih i talijanskih klubova pa bi bilo čudo da ostane u klubu s kojim ima ugovor do 2015. godine.

 

>> 'Moramo odigrati najbolju utakmicu naših života i donijeti trofej kući'

Komentara 12

M2
m2
07:34 10.05.2014.

Vezni red reprezentacije igra u Realu i Interu, napad u Bayernu. Moramo ostvariti dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu !

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:48 10.05.2014.

Bravo Raketa biti ćeš uz Luku i naša uzdanica u Brazilu....Ma daj zabij gol na prvoj tekmi u Brazilu, kada već Mandže nema...........

DU
Deleted user
08:18 10.05.2014.

Rakitic je u svakom slucaju klasa od nogometasa……………...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije