Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvaput promašili

Rakitić izborio pa promašio penal u remiju Seville i Rayo Vallecana

Eduardo da Silva
Foto: Patrik Macek
1/2
02.09.2012.
u 15:01

Valja spomenuti da je Rayo od 69. minute igrao s igračem manje, crveni karton zbog nesportskog ponašanja dobio je Ruben

U trećem kolu španjolskog prvenstva danas u podne sastali su se Rayo Vallecano i Sevilla, a utakmica je završila 0:0. Zanimljivo, gosti su imali čak dva jedanaesterca i oba promašili.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta, a nije se naročito proslavio, s obzirom na to da je upravo on promašio jedan od dva spomenuta jedanaesterca. U sedmoj minuti prvi put je Sevilla imala udarac s bijele točke, a promašio je Negredo. Stoga su u 71. minuti odlučili promijeniti izvođača, loptu je uzeo naš Rakitić, koji je kazneni udarac sam i izborio, ali je pucao pokraj gola.

Valja spomenuti da je Rayo od 69. minute igrao s igračem manje, crveni karton zbog nesportskog ponašanja dobio je Ruben, ali gosti nisu uspjeli to kapitalizirati.

Ključne riječi

Komentara 2

NJ
njuka
15:09 02.09.2012.

Nikad više pucat penal.

CA
canajisraM
16:52 02.09.2012.

Ne znam sto se dogagja sa Raketom ali taj decko stvarno ima peh i igra sve losije u repki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije