Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Rakitić: Igram najbolji nogomet u karijeri

ivan rakitić
Slavko Midžor/PIXSELL
21.11.2013.
u 22:31

- Nakon utakmice u Zagrebu smo se zabavljali, ali sam brzo otišao jer sam znao da me čeka dugačko putovanja. Mislim samo na utakmicu s Betisom - kaže Raketa.

- Igram najbolji nogomet u karijeri - poručuje Ivan Rakitić uoči derbija s Betisom. Veznjak Seville i hrvatske reprezentacije odlično je odigrao protiv Islanda, no nema vremena za odmor. Čeka ga seviljski derbi.

- Nakon utakmice u Zagrebu smo se zabavljali, ali sam brzo otišao jer sam znao da me čeka dugačko putovanja. Mislim samo na utakmicu s Betisom - kaže Raketa koji se nada novoj pobjedi u nedjelju.

- To će mi biti prvi derbi otkako mi se rodila kći. Volio bih da joj za 10 ili 15 godina kažem da sam pobijedio u njenom prvog derbiju. Lani nismo mogli spavati u hotelu od slavlja navijača i to me motivira.

Kapetanu Seville ugovor traje do 2015. godine.

- Klub mi je ponudio produljenje. Osjećam veliko povjerenje, ali se u ovom trenutku želim koncentrirati samo na nogomet. Odluku ću donijeti u pravo vrijeme, ali sam sretan u Sevilli kao i moja supruga Raquel - rekao je Rakitić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije