Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Rakitić i Messi vratili se u Barcinoj pobjedi protiv Deportiva

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.10.2016.
u 18:17

U momčad Luisa Enriquea, nakon stanke zbog ozljeda, vratili su se Lionel Messi i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je igrao cijelu utakmicu

Nogometaši Barcelone su s uvjerljivih 4:0 (3:0) svladali Deportivo na svom Camp Nou u dvoboju 8. kola španjolskog prvenstva, a u momčad Luisa Enriquea, nakon stanke zbog ozljeda, vratili su se Lionel Messi i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je igrao cijelu utakmicu.  

Rafinha je u 21. minuti postigao pogodak na asistenciju Luisa Suareza. Isti je igrač u 36. minuti pospremio odbijenu loptu u gol Deportiva, ali dojam je da je njegovom pogotku prethodilo dvostruko zaleđe.

Sjajnu akciju odigrali su Katalonci u 43. minuti, kad je dodavač bio Neymar, a strijelac Suarez. U 55. minuti u igru je, nakon jednomjesečne stanke, ušao Lionel Messi i već tri minute poslije zatresao mrežu, a asistent je ponovno bio Neymar.

Gosti su u 65. minuti ostali s igračem manjem, kad je Laure dobio izravan crveni karton, zbog toga što je laktom udario Neymara. No, Barcelona nije brojčanu prednost uspjela pretvoriti u još uvjerljiviju pobjedu.

U prvoj subotnjoj utakmici, sljedeći suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H nogometne Lige prvaka Sevilla zasjela je na vrh ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući 3:2 (1:0) pobjedi na gostovanju kod Leganesa.

Sevilla je povela 2:0 golovima Vazqueza (25) i Nasrija (58), Leganes je uspio izjednačiti preko Timora (67) i Szymanowskog (69), ali je tri boda osigurao Sarabia (85).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

TR
trnjedotokija
16:34 16.10.2016.

rakitiću,kaj nisi ozlijeđen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije