Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Rakitić asistirao u slavlju Seville, teška pobjeda Atletica

Ivan Rakitić
Foto: DPA/Pixsell
21.12.2013.
u 17:54

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Sevillu, a u 24. minuti asistirao je za vodstvo 1:0.

U prvoj utakmici subotnjeg programa 17. kola Primere Sevilla je kreirala iznenađenje na gostovanju kod Villarreala i pobjedom 2:1 stigla do tri boda.

Sevilla je povela 1:0 u 24. minuti kada je Cala zabio na asistenciju Ivana Rakitića. Gosti su vodstvo udvostručili u 71. minuti kada je zabio Bacca.

Nadu domaćinima dao je Perbert golom iz jedanaesterca u 88. minuti kojeg je prethodno skrivio Cala zbog čega je dobio i izravni crveni karton.

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Sevillu, koja je trenutno na sedmom mjestu Primere sa 26 bodova. Villarreal je na petom mjestu sa 28 bodova.

Atletico teško protiv Levantea

Madridski Atletico teškom je mukom na domaćem terenu pobijedio Levante 3:2. Gosti su šokirali domaćine već u prvoj minuti golom Ivanschitza. Do poluvremena, točnije u 30. minuti, domaćini su izjednačili preko Godina.

Odmah na početku nastavka Atletico je počeo, a najzaslužniji za to bio je Diego Costa koji je zabio na asistenciju Gabija. Gosti se nisu predavali, a za to su nagrađeni u 57. minuti kada je zabio Rios.

Ipak, da tri boda ostanu na Vicente Calderonu pobrinuo se svojim drugim golom Diego Costa, koji je zabio u 77. minuti iz jedanaesterca.

Primera, 17. kolo:

Villarreal - Sevilla 1:2
Betis - Almeria 0:1
Atletico - Levante 3:2

>> I United želi Rakitića, ali Sevilla ga ne pušta za manje od 40 mil. eura

Ključne riječi

Komentara 1

IN
Inspector
19:03 21.12.2013.

Prakticki je i za drugi asistirao: http://www.youtube.com/watch?v=LZsLumzAO-k

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije