Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispadaju bomboni

Raketa u superlativima: Modrić i Real su kombinacija snova

Ivan Rakitić, Luka Modrić (1)
Duško Marušić/Pixsell
30.07.2012.
u 20:06

Veznjak Seville Ivan Rakitić ove bi sezone mogao imati novog protivnika, ali poznatog lica. Luku Modrića Španjolcima je hvalio tako da su mu ispadali bomboni iz ustiju.

- Luka Modrić je igrač koji je toliko dobar da može igrati za bilo koju momčad, uključujući naravno i Real Madrid - izjavio je Raketa za Marcu, a onda ispalio:

- Od svih igrača s kojima sam igrao, Modrić je vrh! Siguran sam da ima i više nego što treba za igrati na Santiago Bernabeu, no ono što sam čitao u zadnje vrijeme, vidim da je situacija malo komplicirana.

- Nadam se da će Real uspjeti dovest Luku, jer nema sumnje, to će biti kombinacija iz snova! Luka će izvršiti sve zadatke koje Mourinho postavi pred njega jer je pravi radnik i odlična osoba - dodao je Rakitić.

Real odustaje i okreće se Witselu?!

Prema pisanju portugalskih i španjolskih medija, madridski Real, isfrustriran tvrdoglavošću Tottenhamova predsjednika Danyja Levyja, polako odustaje od Luke Modrića i okreće se novim rješenjima.

Za oko im je tako zapeo Belgijac Axel Witsel, nogometaš Benfice, koji je prije nekoliko dana zadivio Josea Mourinha u pobjedi svog kluba 5:2 protiv kraljevskog kluba. Belgijski reprezentativac prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura i vjerojatno bi ga Real dobio po povoljnijoj cijeni nego što je u slučaju Modrića.

Casillas: Ako je uprava odlučila dovesti Luku, to će i učiniti

S druge strane, vratar i kapetan Reala uvjeren je da će naš reprezentativac ipak postati njegov suigrač.

– Modrić je jako dobar igrač i može nas podići na razinu više. Pratim njegovu igru, sjećam se koliko je dobar bio na Euru i uvjeren sam da je na igračkoj razini potrebnoj da zaigra u Realu. Ako je naša uprava procijenila da nam je potreban, onda sam uvjeren da će ga i dovesti ovdje, a mi igrači bit ćemo oduševljeni – poručio je Casillas s priprema.

Luka će hraniti Ronalda

O Modriću riječi hvale ima i Steve Archibald, bivša legenda Tottenhama.

– Njegov slučaj pokazuje da bi igrači u ugovoru trebali imati klauzulu o odšteti koju treba uplatiti klub koji ga želi, jer ovakvo razvlačenje nema smisla. Kada govorimo o igračkim vrijednostima Modrića, mogu reći da je sjajan igrač koji bi svakako uspio u Realu. On nije razina Xavija jer još nije ništa osvojio, ali može to postati. On lako mijenja brzinu igre, a u Realu bi mu funkcija bila “hraniti” C. ­Ronalda. Mourinho je to prepoznao i zato inzistira na njemu.

Ključne riječi

Komentara 6

KA
kajinx
20:37 30.07.2012.

Sad će se konačno Karim Benzema nadavati golova.

ZM
zmaj5
21:06 30.07.2012.

Ovaj ako ne ode u Real ode mu karijera u tri PM,a slom živaca zagarantiran.A sve zahvaljujući medijima koji su u ovih mjesec danas napisali tisuću lažnjaka na temu njegovog transfera. Više nema ozbiljnih novina,niti ozbiljnih portala,sve je žutilo

DU
Deleted user
21:06 30.07.2012.

to se vec nekoliko dana tajno priprema da Belgijanac predje iz Benfice u Real,jer je 10-15 milijona jeftiniji,vjerovatno postoji jos neki biser kod Witsela sto zele njega, a ne naseg Luku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije