Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČEO DRIL U ROVINJU

Rak izmučio kockaste: Gledajte Joea i ponavljajte što on radi!

Reprezentacija trening (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/15
20.05.2012.
u 19:49

I Slaven Bilić odradio je trening, idu mu trbušnjaci, brojili smo do pedeset i stali

Vatreni autobus, nakon tri i pol sata vožnje, stigao je iz Zagreba u Rovinj. Prigodni doček u hotelu Eden, Slaven Bilić početak pravog dijela priprema za Euro nazdravio je medicom. Igrači su odmah jurnuli u sobe, Zorko Srebrić, koji je već bio u hotelu pobrinuo se da nema čekanja na recepciji. A Bilić je promijenio plan, umjesto razgibavanja u hotelskom parku igrače je odveo na trening na igralište Rovinja. Brzo se po malom istarskom gradiću pročulo da će reprezentacija trenirati na igralištu Rovinja, pa se skupilo stotinjak znatiželjnika.

 

Sve je bilo standardno, igralo se kolo, ozračje je dobro, smijeha ne nedostaje. Bilić je nakon desetak minuta skupio igrače na centru, dao posljednje upute, a onda ih je preuzeo kondicijski trener Miljenko Rak. Glavni demonstrator vježbi bio je Joe Šimunić.

 

- Gledajte Joea, pratite što radi i ponavljajte – naredio je Rak.

 

- Ajde, Joe, govori nešto – zadirkivao je kapetan Srna.

 

Desetak minuta vježbi stabilizacije, istezanja, a onda je opet uslijedilo igranje u kolo. Vratere, Kelavu i Blaževića, preuzela su dva trenera, s njima su radili Mrmić i Pralija, a Bilić je s Jurčevićem i Asanovićem sve pratio sa strane. Još deset minuta brzo je prošlo, Rak je opet preuzeo komandu. Naredbe su pljuštale, jedna grupa tri puta dvanaest minuta trčanja.

 

- Idemo grupa Modrić, Luka nemojte da puls bude ispod 135 otkucaja – govorio je Rak.

 

U "grupi Modrić" bili su još Srna, Rakitić, Jelavić, Strinić, Vukojević i Buljat, ostale, koji su trčali u žešćem ritmu, Rak je svrstao u drugu grupu. Dio igrača ostao je u kopačkama, a dio je trčao u tenisicama. I Slaven Bilić odradio je trening, idu mu trbušnjaci, brojili smo do pedeset i stali. Šefa su iskopirali pomoćnici Asanović i Jurčević, ali nisu odradili trbušnjake, već su istrčali tri kruga oko travnjaka. Iskreno, bilo je dosadno, samo nizanje krugova, lopte su mirovale.

 

- Još dvije minute – u 19.13 najavio je Rak, a iz skupine igrača začuo se uzdah olakšanja. Cijeli trening potrajao je sat i petnaest minuta.

Ključne riječi

Komentara 3

CC
Chicago Chicago
10:16 21.05.2012.

Idemo decki,....sve ce to biti dobro. Veci je tlak i na Spanjolcima i na Talijanima,...idemo po medalju.

OB
-obrisani-
17:07 21.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

DU
Deleted user
07:59 22.05.2012.

pa to su moji idoli, svi su fakultet završili, bili doborovoljci a i nagrade su dali siromašnima a nisu sebi uzeli 50% što je po Pravilniku idoli moji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije