Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Newport

Karlović nije izgubio servis, ali meč jest: Rajeev Ram slavio u finalu

Ivo Karlović - Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
19.07.2015.
u 22:46

Ovo mu je drugi osvojeni naslov u karijeri, a zanimljivo je da je i prvi naslov osvojio ovdje, bilo je to 2009. godine.

Ivo Karlović nije uspio osvojiti ATP turnir u Newportu. Rajeev Ram slavio je u finalu sa 7:6 (5), 5:7, 7:6 (2).

Bio je to potpuno izjednačen meč u kojem su odlučivale nijanse, a, nažalost, koncentriraniji je u ključnim trenucima bio američki tenisač. A koliko je to bilo gusto dovoljno govore činjenice da Karlović niti jednom u meču nije izgubio svoj servis, a ukupno je u susretu osvojio i više poena (112:111).

No, ono u čemu je Karlović često najbolji, a to je tie-break, ovoga puta stajalo ga je pobjede jer je dva puta u 13. igri slavio Ram.

Ovo mu je drugi osvojeni naslov u karijeri, a zanimljivo je da je i prvi naslov osvojio ovdje, bilo je to 2009. godine. Karlović je, pak, drugu godinu zaredom poražen u finalu ovog turnira.

Ram je ujedno i izjednačio skor protiv Karlovića jer su dosad igrali samo jednom i hrvatski igrač je pobijedio, a Amerikanac mu je sada uzvratio.

Komentara 4

Avatar Krajsnik
Krajsnik
03:27 20.07.2015.

steta za dr Ivu, dobar covjek

PE
peugeot
00:25 21.07.2015.

Ivo, provukao te suparnik "kroz sito za prosijavanje pjeska", jbg, bice bolje u slijedecem finalu. Pozdrav tebi i tvom treneru Novosadjaninu Petru Popovicu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:05 20.07.2015.

ni najmanje mi nije žao.... Tenis je igra koja je puno više od pukog serviranja. Karlovićev tenis me podsjeća na nogomet grčke repke. I na kraju, zanima me kada će se neka teniska institucija pozabaviti njegovim redovitim tie-breakovima, jer ne pamtim meč u kojem nije bilo barem jedan. Slučajnost ? teško...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije