Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dobrobit nogometa

RAI izbacuje ponavljanje spornih kadrova s nogometnih terena

Inter - Juventus
Reuters
27.07.2010.
u 15:35

Nakon 43 godine RAI više neće ponavljati sporne sudačke odluke na nogometnim utakmicama.

Ta je odluka izazvala otpor novinara, ali je pozdravlja Marcello Nicchi, šef tamošnjih sudaca.

Kako piše La Repubblica, Nicchi smatra da će to biti kraj polemika. Iste novine pišu o njegovu sastanku s Eugeniom De Paolijem, direktorom RAI sporta, o novom konceptu.

Stvar bi trebala ići tako da RAI sudačkoj udruzi pošalje tri sporne situacije od vikenda, ona ih analizira i iduće nedjelje daje svoje mišljenje.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:42 27.07.2010.

RAI izbacuje ponavljanje spornih kadrova s nogometnih terena a isto če uraditi i HRT jer bilo je vrlo bolno ponavljati onih spornih devet golova Engleza u mreži kockastih..

SA
sadffasf
11:38 28.07.2010.

Budući su mi vecernjakovci izbrisali cijeli profil i sve stare postove, ponavljam pitanje: Zašto se ne može komentirati članak \"Zbor sportskih novinara stao u zaštitu napadnutih novinara\"? Nije vas valjda strah što vaši čitatelji misle o vama, tzv. sportskim novinarima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije