Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČILIĆEV TRENER
Povratak na članak

Rafa je favorit u Roland Garrosu, ali i Marin može daleko

Kao osmi tenisač svijeta Čilić će biti postavljen za sedmog nositelja jer nema Rogera Federera. Ždrijeb Roland Garrosa je u petak, a turnir počinje u nedjelju

Komentari 2

FO
Foliranti
12:00 26.05.2017.

Gledao sam najavu roland garosa na hrt1 i primetio da su svi moguci poznati igraci bili prikazani, ali samo jednog sampiona nije bilo na toj uvodnoj spici - proslogodisnjeg sampiona, sampiona koji je drzao 4 grand slama istovremeno i jednog od 4 najboljih ikada u open eri. A aktivan je igrac. Jel to rade neki kompleksi, jel rasizam u pitanju ? Sramota.

VL
PU
pulizg
16:35 26.05.2017.

prvo kolo i doma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.