Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKA TENISKA ELITA

Radwanska i Pliškova osigurale završni Masters

Urszula Radwanska
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
04.10.2016.
u 20:11

Radwanska je prošle godine osvojila Masters, dok će Pliškovoj ovo biti prvi nastup na završnom turniru osam najboljih tenisačica svijeta.

Porazom Slovakinje Dominike Cibulkove od Francuskinje Alize Cornet u susretu 2. kola WTA turnira u Pekingu profitirale su Poljakinja Agnieszka Radwanska i Čehinja Karolina Pliškova koje su tako u utorak osigurale nastup na Mastersu koji će se održati od 23. do 30. ovog mjeseca u Singapuru. 

Radwanska i Pliškova tako su se pridružile Njemici Angelique Kerber, Amerikanki Sereni Williams i Rumunjki Simoni Halep kao sigurne sudionice Mastersa, dok su još tri mjesta otvorena.

Radwanska je prošle godine osvojila Masters, dok će Pliškovoj ovo biti prvi nastup na završnom turniru osam najboljih tenisačica svijeta.

>> Šarapovoj smanjena kazna, na teniski teren vraća se u travnju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije