Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROVINE MEDALJAŠIMA
Povratak na članak

Rađa: Prijavit ću se za mirovinu, ali taj ću novac nekomu darovati

Za bogate sportaše bit će to test ljudskosti. Hoće li i drugi Rađinim stopama?

Komentari 9

MA
marko53
21:37 27.03.2012.

Zanima me čiji novac obećavaju ovi političari. Ni ovi koji su pošteno zaradili nemaju za život.

VL
OB
-obrisani-
20:48 27.03.2012.

Dino Rađa zaslužio je svaku lipu buduće mirovine. Za razliku od lažnih Monegašana - Janice Kostelić, Ivice Kostelića, Ivana Ljubičića, Gorana Ivaniševića i Marija Ančića. Kada se samo sjetim da je Janica, samo da zadrži gradski stan u Zagrebu, lagalaala da nema nekretnine u svomu vlastništvu, da je Ljubičić godinama odbijao vratiti ključ gradskoga stana u Zagrebu i usto primao stipendiju Zagrebačkoga sportskoga saveza, dođe mi muka kada vidim da su vrhunski sportaši uglavnom moralne ništice!

VL
AN
Andreeejjj
20:48 27.03.2012.

Ejjj moj Dino...baš me zanima, dali češ istinito pokloniti taj novac bilo kome, škrtica jevrejska? Ako ne, trebao bi nagraditi tj platiti nogometaše Štimca, Ercega, itd, itd, koji su u tercetu \"peglali\" tvoju Viktoriju Đonlić!

VL
NB
Navrnuti Bracanin
21:31 27.03.2012.

Ma šta će taj donirati. Taj je u bankrotu. Prije par mjeseci dica sa Meja su kupila dobrovoljne priloge za uređenje igrališta gdje se i Rađin igra. Bahato ih je odrebatija. Manje imućni su stanovnici donirali i više novaca nego je bilo nužno za zahvate na igralištu. Rađa ajde lovit rake g...re.

VL
RE
reason
21:41 27.03.2012.

E pa sad bi lijepo ta mirovina trebala ići samo onima koji su porez plaćali u Hr i sve jasno... nemam ništa protiv onih koji su vani plaćali porez, naravno da će učiniti najbolje za sebe, svako bi ali sada im ne treba davati nikakav novac!!

VL
KE
kenedy
22:01 27.03.2012.

A,što će njemu ta,za njega,mizerija???treba napraviti selekciju i novac davati onome tko u karijeri nije zaradio dovoljno...pa,Rađa je natuko 20-30 milijuna dolara minimum...

VL
ZA
zagrebHR
22:03 27.03.2012.

treba uvest imovinski cenzus, za one koji su zaradili iznad određenog iznosa onda nema mirovine, ovako je to obični cirkus, što će mirovina multimijunašu kukoču koji plaća porez u americi, ivaniševiću koji je isto zaradio milijune dolara a prijavljen jee u monte karlu kao i ančiću kojemu je ivanišević savjetovao da se prijavi u monte karlo ili monegašaninu ljubičiću koji je muljo sa stanom u zagrebu i još uzimo lovu od saveza športova jer je navodno bio prijavljen u jednom hrvatskom teniskom klubu

VL
SA
santos008
23:03 27.03.2012.

Ko je naslijedio te medalje i pobjednicka mjesta neka vam da i mirovinu ,dakle sljednica bivse Yugoslavije-Srbija..Ovdje se broje samo pobjede za Hrvatsku.Na UEFA-portalu stoji slika Drazena Jerkovica,a ispod slike srpski reprezentativac sa prvog finala u Parizu 1961 Yugoslavija -SSSR 1:2

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:20 28.03.2012.

Suluda kultura privilegija kao da nema granica. Usporedbe s NBA su potpuno neumjerene, da ne koristim grublje rijeci. Ne placaju obicni radnici NBA mirovine. U Hrvatskoj se najmanje isplati posteno raditi, pa i ne cudi da ta kategorija polako izumire. U agoniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.