Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVEN SPAHIJA
Povratak na članak

Dobili smo nož u leđa. Mi smo jedna od zemalja koje je to pogodilo kao meteor

Spahija želi nastaviti u klupskoj košarci pa se sam eliminirao iz utrke za hrvatskog izbornika

Komentari 7

PR
prajdali100
08:01 19.03.2019.

Za sve vas Mirko Novosel je Bog.Ali tog čovjeka nitko ne sluša, svi su ko fol pametniji i mudriji....A svi vidimo da nije tako.

VL
Avatar Sokol
Sokol
12:53 19.03.2019.

Žalosno je da hrvatska košarka u zadnjih 20 godina nema playmakera dostojnog velike pozornice

VL
CH
che99
07:49 19.03.2019.

korektan trener koji svoj uspon jednim dobrim dijelom može zahvaliti baš tim mešetarima koje spominje, Radiću npr...

VL
Avatar comandante
comandante
08:14 19.03.2019.

hvalite me usta moja... nisam htio biti selektor, znao sam kakv će biti Šarić, Bogranović...Radja me zvao na kavu....ma sve sam znao... vrlo skromno..jak marketing, poprimio američki mentalitet, spomenuo novac 20 puta....jedino nezna šta je sa Hezonjom!! A da nije glava?

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:33 19.03.2019.

Ništa bez jake privrede. Kad se sjetim tko je sve bio sponzor Cibone ili Jugoplastike... Država je već davno trebala donijeti zakone o poreznim olakšicama ako se investira u sport, kulturu, humanitarni rad... Činjenica je da niti jedan zagrebački klub (osim Dinama) ne može prodati pet tisuća ulaznica, da rukometni klub Zagreb dijeli ulaznice bespaltno i opet je i na utakmicama sa zvučnim imenima europskog rukometa arena poluprazna.

VL
DU
Deleted user
09:35 19.03.2019.

Hrvatske lige se urušavaju zbog jugolige u kojoj još uvijek igramo iako se ta država odavno raspala. Trebali bi smo se skromnije ponašati. Uzor bi nam u košarci trebala biti Litva, zemlja sa manje od tri milijuna stanovnika kojoj nije potrebna neka regionalna liga da bi bili uspješni u košarci!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.