Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERT KAPETAN PROTIV IZRAELA

R. Kovač: Izrael nam neće biti problem

koac-txt.jpg
import
12.10.2007.
u 15:51

Vođa hrvatske reprezentacije protiv Izraelaca bit će Robert Kovač, koji će kapetansku vrpcu preuzeti od svog ozlijeđenog brata Nike. Iskusni hrvatski branič vjeruje u pobjedu te ne smatra da će gostujuća reprezentacija biti velika prijetnja Stipi Pletikosi.

"Atmosfera u reprezentaciji je dobra, svi smo spremni i željni da utakmica počne. Pripreme za Izrael bile su duge, no nadamo se da ćemo osvojiti sve bodove. Bio bi to velik korak prema Austriji i Švicarskoj. To nam je cilj i po to idemo u subotu.

Izraelci su u Zagreb sletjeli u četvrtak navečer, Dror Kashtan dovodi nove igrače, u Maksimiru će istrčati potpuno drugačija momčad od uobičajene. Našega kapetana to nimalo ne brine.

Mislim kako je svejedno tko će zaigrati. Mi znamo što možemo, kako igramo, što publika od nas očekuje. Stoga ćemo od prve minute raditi presing, a tko god bude na drugoj strani neće puno utjecati."

U subotu će u Maksimiru pravdu dijeliti njemački sudac Wolfgang Stark, kojeg je Robert već imao prilike vidjeti na djelu: "Dobar je, neutralan, ne bi bio ovdje da nije takav."

Hrvatska je s Izraelom dosad odigrala pet utakmica, četiri prijateljske i prije godinu dana prvu kvalifikacijsku. Dosad nisu uspjeli pobijediti, tek jednom remizirati. Golove su zabijali samo u dvije utakmice, ali čak šest puta.

"Riječ je tek o slučaju. Golove smo sami sebi zabijali u Tel Avivu, nisu bile neke posebno opasne situacije za gol, bilo je tu i igranja rukom. U Jeruzalemu smo igrali prijateljski susret, puno se mijenjalo, pa je takav bio i rezultat. Ne smatram Izraelce posebno opasnim za naš gol, neće biti problema", zaključio je Kovač.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije