Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP BEOGRAD

Querrey lako za američki finale

Sam Querrey
AFP
08.05.2010.
u 22:34

Amerikanac Sam Querrey pridružio se sunarodnjaku Johnu Isneru u finalu drugog izdanja beogradskog ATP 250 turnira koji se igra na zemljanoj podlozi.

Nakon što je John Isner, postavljen za 2. nositelja turnira, u prvom polufinalu pobijedio četvrtog nositelja, Švicarca Stanislasa Wawrinku 7:5, 7:5 za 87 minuta igre, Sam Querrey je puno lakše i brže, za samo 51 minutu, oprostio najmlađeg sudionika u glavnom ždrijebu, 18-godišnjeg Srbina Filipa Krajinovića sa 6:1, 6:2.

Krajinović je za nastup u turniru dobio pozivnicu, a u Beogradu je ostvario prve tri pobjede u karijeri na nekom ATP turniru. No, više od toga nije mogao.

Isner i Querrey su susjedi na ATP ljestvici, Isner je 21., a Querrey 22. Dosad su dva puta igrali međusobno, oba puta ove godine. Querrey (22 godine) je bio bolji u finalu Memphisa, a Isner, koji je nedavno proslavio 25. rođendan, uzvratio je u 3. kolu Indian Wellsa.

Isner će u četvrtom finalu karijere tražiti priliku za drugi naslov, dok je Querrey u 8 dosadašnjih finala osvojio tri naslova. Querreyju će, nakon poraza u finalu Houstona od Argentinca Juana Ignacija Chele, ovo biti drugi finale karijere na zemlji, a Isneru prvi.

 

ATP Beograd, polufinale:

Querrey (3) – Krajinović 6:1, 6:2

Isner (2) – Wawrinka (4) 7:5, 7:5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije