Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP BEOGRAD

Querrey dobio američki finale

Sam Querrey
AFP
09.05.2010.
u 20:16

Dvometraški američki finale imali su prilike gledati Beograđani na ATP turniru u svom gradu, koji se igrao na zemljanoj podlozi. Sam Querrey je pobijedio Johna Isnera 3-6, 7-6(4), 6-4.

Ova dva tenisača su prije mjesec dana igrala finale ATP turnira u Memphisu (tvrda podloga), a i tada je bolji bio Querrey, također u tri seta.

Querrey je nakon jednog sata i 55 minuta borbe došao do četvrte ATP krune u karijeri, ali i prve izvan granica Sjedinjenih Država. Prije Beograda je najbolji bio u Las Vegasu, Los Angelesu i Memphisu. Isto tako, ovo mu je prva kruna na zemljanoj podlozi, s tim da je prije nekoliko tjedana igrao finale Houstona, no ostao je kratak u finalnom meču protiv Juana Ignacija Chele.

Isner je bolje započeo nedjeljni finale, te je lako sa 6-3 osvojio prvi set, no stvari su se počele mijenjati krajem drugog seta. Tie-break te dionice je pripao Querreyju 7-4, nakon čega Isner više nije došao niti blizu oduzimanju servisa suparniku.

Querrey je, pak, iskoristio jednu od pet break-prilika u trećem setu, jednom je slomio Isnera na servis i pobjeda je pripala trenutačno 22. igraču na svijetu. Isner je, zanimljivo, jedno mjesto ispred Querreyja, svog stalnog partnera na turnirima parova.

ATP Beograd, finale:

Querrey (3) - Isner (2) 3-6, 7-6(4), 6-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije