Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna utakmica

Pucu se stanje malo poboljšalo, iz Floride na liječenje u Kaliforniju

'puc_nnn_spo_051011'
''
06.10.2011.
u 12:25

Hrvoje Horvat mlađi napokon je mogao reći nešto optimističnije o svome šurjaku Iztoku Pucu koji boluje od raka pluća.

– S njim su mama i supruga, ali i sin Borna koji trenutačno ne nastupa na teniskim turnirima nego samo trenira na Floridi. Bitno je da mu se stanje malo poboljšalo. Iztok je iznimno jak i dobro podnosi svoju tešku bolest – istaknuo je Horvat.

Dio prihoda od utakmice između Borca i CO Zagreba (cijena ulaznice bila je 20 kuna) bit će uplaćen za pomoć Pucu.

– Čuo sam da je bila fantastična atmosfera i sigurno ću mu to prenijeti – istaknuo je Horvat.

Iztok Puc je trenutačno u Kaliforniji na pregledima. Napokon je dogovoren termin humanitarne utakmice za Puca između Hrvatske i Slovenije. Igrat će se 5. studenoga u dvorani u Laškom, a igrat će olimpijske reprezentacije Slovenije i Hrvatske. I to Slovenija koja je nastupala 2000. godine u Sydneyu te Hrvatska koja je 1996. godine u Atlanti osvojila zlato (Saračević, Goluža, Jović, Kljaić, Perkovac, Ćavar, Smajlagić, Jelčić, Matošević, Losert). Puc je bio član obiju  reprezentacija, i u Atlanti i u Sydneyju. Poslije te utakmice igrat će sadašnja reprezentacija Slovenije protiv Pivovarne Laško, posljednjeg kluba u kojem je Puc igrao, nakon Škofje Loke, Borca i Zagreba.

Velika rukometna fešta za pomoć Iztoku Pucu bit će 5. studenoga u Laškom gdje će igrati Ćavar, Saračević...

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Majur
15:35 06.10.2011.

Drzi se legendo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije