Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno za Dinamo
Povratak na članak

Pučki pravobranitelj Malčić ministarstvu ponovio svoj zahtjev

Pučki pravobranitelj Jurica Malčić obratio se Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa nakon što je građanska inicijativa Zajedno za Dinamo ponovno upozorila javnost na nezakonitosti u nogometnom klubu Dinamo

Komentari 5

DU
duvno
21:21 08.02.2011.

Uzalud vam trud sviraci.....nedaj se maminjo ovoj proleterskoj kliki,zamotanu u gradjanske manire

VL
Avatar PTB
PTB
15:51 07.02.2011.

Hoće li više te institucije nešto učiniti?

VL
AA
aazg
12:48 07.02.2011.

Napokon reakcija na kršenje zakona RH. Rupe u zakonu ne postoje samo nema političke volje da se kršenje zakona procesuira. Dostupan je Zakon o sportu RH na internetu pa pročitajte članke 27. i 34. Čeka se na odgovor na pitanjee o kršenjima Statuta kluba kao i Zakona o sportu RH u kojem jasno stoji da Zdravko Mamić ne smije obavljati funkciju izvršnog dopredsjednika jedne udruge građana sve dok mu je sin licencirani FIFA menadžer. Još 2007. to potvrđuju pučki pravobranitelj kao i MZOŠ i to dok je kršenje zakona bilo samo \'praktičke\' naravi, kasnije postaje i faktičko jer sin sudjeluje u transferima Lovrena i Modrića, između ostalog. http://img716.imageshack.us/img716/9950/mariomamic.jpg Kao i sve drugo u ovoj državi, samo politika dopušta ovakvo stanje i eklatantno kršenje Statuta Udruge građana NK Dinamo i Zakona o sportu RH. Ne treba napominjati vjerujem da je ZM izdašni sponzor svih HDZ-ovih kampanja kao i intimus Milana Bandića. Upravo zbog pitanja o tome je i nastupio onaj show pred sam Božić kako bi se skrenula pozornost s pitanja. Čekamo \'pravnu državu\'!

VL
VO
vojvo
19:14 07.02.2011.

od 2007 prošlo je mnogo dana i dosta toga se promjenilo , zašto taj advokatić ne napiše nešto protiv mamiča od prošle godine nego ide u neke davne godine , a to što on potpisuje transfere pa valjda je to dužnost koju on mora obaviti po ovoj funkciji koju sad radi , stvarno smješno od jednog pravnika da uopče postavlja takva pitanja

VL
Avatar PTB
PTB
20:10 07.02.2011.

vojvo, od 2007. Zakon o sportu je isti. Od 2007. Zdravko mamić ga CIJELO VRIJEME KRŠI. Prema zakonu o sportu Zdravko Mamić ne smije biti u Dinamu zato jer mu je sin licencirani sportski manager. Članci 27. i 34. Kaj ti nije jasno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.