Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMSKA LIGA

PSV-u tek bod, Ajax uvjerljiv

Ajax
AFP
21.02.2010.
u 16:43

Kompletirano je 24. kolo nizozemskog nogometnog prvenstva. U njemu je najviše profitirao Twente koji je s domaćom 1-0 pobjedom nad Willemom II iskoristio kiks vodećeg PSV-a.

Naime, PSV je odigrao tek 1-1 na svom Philips stadionu sa Spartom Rotterdam i tako dopustio Twenteu da mu se približi na tek bod zaostatka.

Imao je PSV vodstvo od 14. minute golom Otmana Bakkala, ali je Rydell Poepon u 90. minuti Sparti donio važan bod u borbi za opstanak. Hrvatski napadač Darko Bodul odigrao je svih 90 minuta za Spartu.

Ajax je na svojoj Amsterdam Areni nastavio sa sjajnim igrama i sa 4-0 lako se obračunao s Vitesseom. Dvostruki strijelac za Ajax bio je Siem De Jong, jedan je gol zabio i najbolji strijelac lige Luis Suarez, dok je jedan gol u vlastitu mrežu zabio Paul Verhaegh.

Eredivisie, 24. kolo:

Feyenoord – Den Haag 2-2

Ajax – Vitesse 4-0

Twente – Willem II 1-0

PSV – Sparta Rotterdam 1-1

Redoslijed: 1. PSV 62, 2. Twente 61, 3. Ajax 55, 4. Feyenoord 44, 5. AZ Alkmaar 36...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije