Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO FINALE

PSV pobijedio Ajax i nakon deset godina osvojio Kup!

Reuters
17.04.2022.
u 23:09

Ajax, branitelj naslova, trijumfirao je čak 20 puta u Kupu i trenutno je ispred PSV-a četiri boda u prvenstvu.

PSV je pobijedio Ajax 2:1 u finalu Nizozemskog kupa, kojeg je momčad iz Eindhovena osvojila deseti put, no prošlo je deset godina od posljednjeg naslova.

Ajax je bolje otvorio meč golom Ryana Gravenbercha u 23. minuti, a pogodak Dušana Tadića poništen je neposredno prije poluvremena. PSV je potom preokrenuo situaciju na početku drugog poluvremena postigavši ​​dva pogotka - u 48. je zabio Erick Gutierrez, a u 50. Cody Gakpo.

Ajax je bacio sve nade u napad, ali je pogodak Davyja Klaasena u 57. ponovno poništen nakon video pregleda, dok amsterdamski klub nije uspio ostvariti svoju dominaciju na terenu.

Eindhoven je deseti put upisao svoje ime na listi pobjednika Kupa, a Ajax, branitelj naslova, trijumfirao je čak 20 puta u Kupu i trenutno je ispred PSV-a četiri boda u prvenstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije