Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKI KUP

Prvo igraju HSV - Freiburg, a zatim RB Leipzig - Union Berlin

08.03.2022.
u 14:22

Hamburger SV ima priliku postati prvi niželigaški klub u Njemačkoj koji je stigao do finala od Duisburga 2011. godine.

Njemački nogometni savez (DFB) objavio je u utorak kako će Hamburger SV i Freiburg svoj polufinalni susret Kupa igrati u utorak 19. travnja, dok je dvoboj RB Leipziga i Union Berlina zakazan za 20. travnja.

Bivši europski prvak, a sada drugoligaš Hamburger SV ima priliku postati prvi niželigaški klub u Njemačkoj koji je stigao do finala od Duisburga 2011. godine. 

Također, HSV je jedini od preostalih klubova u konkurenciji dosada osvajao Kup, a posljednji od tri naslova u ovom natjecanju stigao je 1987. godine.

Finale će se igrati u Berlinu 21. svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije