Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEČ U DVA DANA

Prvi nositelj u tri seta izbacio Delića u četvrtfinalu Düsseldorfa

Mate Delić
Slavko Midžor/PIXSELL
23.05.2014.
u 13:09

Mate Delić zaustavljen je u četvrtfinalu ATP turnira u Düsseldorfu od prvog nositelja, Nijemca Philippa Kohlschreibera sa 5:7, 6:4, 1:6 nakon sat i 50 minuta igre.

Mate Delić zaustavljen je u četvrtfinalu ATP turnira u Düsseldorfu od prvog nositelja, Nijemca Philippa Kohlschreibera sa 5:7, 6:4, 1:6 nakon sat i 50 minuta igre.

Inače, meč je započeo jučer, ali je nekoliko puta prekidan, a konačni prekid dogodio se kod rezultata 5:7, 4:4 zbog mraka. Danas je uslijedio nastavak, a Delić je nanizao odmah dva gema za drugi set.

Ipak, u trećem je čak tri puta gubio servis i na kraju je izgubio sa 1:6.

U Düsseldorfu su danas na rasporedu polufinala, a finale će pokušati uloviti Ivo Karlović kojeg čeka Čeh Jan Vesely.

>> Karlović izbacio Monaca za polufinale Düsseldorfa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije