Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prvi maratonski blog u 42.195 riječi: "Treningom do cilja"

blog
Foto: screenshot
1/8
PR
Autor
PR članak
25.09.2012.
u 15:35

adidas i Večernji list startali su s blogom na kojem će se do ZG maratona u pisanju natjecati Lisa Stublić, Blanka Vlašić, treneri i trkači

adidas je u suradnji s Večernjim listom i DŠR Aktivan život pokrenuo Prvi maratonski blog u 42.195 riječi: Treningom do cilja. Na blogu će olimpijka Lisa Stublić, treneri i trkači iz adidasove škole trčanja, uz goste poput Blanke Vlašić, pokušati do starta Zagrebačkog maratona ispisati metarsku dužinu maratona. Cilj pothvata je u točno 42.195 riječi objaviti što više originalnih priča o trčanju, koje odabiru adidas i Večernji list. Autori bloga su trkači svih razina pa tako potpuni amater ima priliku dobrom pričom pobijediti olimpijku ili trenera.

Čija će se priča probiti na čelo utrke?

Tko će pobijediti u maratonu?

Može li jogger pobijediti olimpijku?

Pratite na blogu Treningom do cilja

---

Blog "Treningom do cilja" nastavak je suradnje adidasa i DŠR Aktivan život koja je započela 2008. godine, od kada sustavno ulažu u ostvarivanje zadanog cilja - povećati broj osoba koje se rekreativno bave trčanjem. 2011. godine pokreću adidasovu školu trčanja, a uskoro i portal Volim trčanje, facebook stranicu te ove godine i aplikaciju adidas fit2run koja kroz virtualnu školu trčanja nudi 15 programa treninga za različite razine fizičke spreme i ciljeva.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?