Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon duge šutnje

Prvi čovjek UFC-a: Bio sam veliki Andersonov fan, ovo me uništilo...

Anderson Silva
Fightsite.hr
15.02.2015.
u 14:48

Bio sam u komi čak i nekoliko dana nakon što sam čuo vijest, kaže White.

Napokon smo dočekali izjavu glavnog i odgovornog čovjeka UFC-a o doping skandalu njegove najveće zvijezde i borca kojeg većina smatra najboljim borcem u povijesti. Naravno radi se Dani Whiteu i Andersonu Silvi te padu na doping testu nakon UFC-a 183. Točnije rečeno, padu prije dvoboja na tom eventu jer je Brazilac uhvaćen u pripremnom razdoblju kada nije očekivao posjet ljudi iz Atletske Komisije.

Što kaže Dana White nakon što je razmišljao nešto manje od dva tjedna?

"Ovo me sje.... na par dana. Bio sam u komi čak i nekoliko dana nakon što sam čuo vijest. Bio sam veliki fan Andersona Silve, no o tome ćemo pričati u srijedu", poručuje šef UFC-a, piše Fightsite.

Dodao je još jednom zagonetno: "Vidimo se u srijedu u Vegasu."

Očito se nešto sprema, a točno što, trebali bi saznati za tri dana. Obraćanje povodom doping katastrofe koja je zadesila UFC najavila su i braća Fertitta...

Što bi trebala podrazumijevati najavljena press konferencija u srijedu? Neki akcijski plan koji bi trebao ugasiti požar?

- Mnogo loših stvari. Nečemo pričati o zabavnim stvarima. Obraćat ćemo se javnosti vezano uz sve što se dogodilo u posljednje vrijeme i ono što ćemo napraviti od sada nadalje - zagonetno će, ali i indikativno White.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati srijedu i saznati u kojem pravcu planiraju djelovati čelnici UFC-a. S obzirom na alarmantnost situacije, nadajmo se da će i potezi biti drastični. Situacija to usitinu jest...

>>Dopingirani Silva je licemjer: Evo kako je nedavno blatio 'borce na steroidima'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije