Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prva pomoć za vašu kožu na prirodan način – FARMAKOL Dermapip

FARMAKOL Dermapip
Foto: Promo
1/2
12.04.2019.
u 16:40

100% prirodna kozmetika bez parafina, silikona, parabena, parfema i umjetnih bojila; Svakodnevna njega zahtjevne i osjetljive kože; Dubinski hrani i pomaže u obnovi kože

FARMAKOL DERMAPIP LOSION ZA TIJELO namijenjen je za svakodnevnu njegu osjetljive, suhe, upaljene i oštećene kože. Zahvaljujući aktivnim prirodnim sastojcima: medu, pantenolu, propolisu, matičnoj mliječi i ekstraktu nevena hrani i dubinski vlaži kožu dajući joj elastičnost i baršunastu mekoću. Idealan je za ublažavanje crvenila i neelastičnosti kože, za suhu i osjetljivu kožu kao prirodna pomoć kod iritacija. Hidratantnim i zaštitnim svojstvima djeluje protuupalno, ublažava suhoću, ljuštenje i svrbež kože. Med i matična mliječ aktiviraju vlastite mehanizme kožnih stanica koji usporavaju starenje, poboljšavaju regeneraciju tkiva, te štite kožne stanice od degenerativnih promjena te dubinski hrane i vlaže kožu. Dermapip losion za tijelo lagane je teksture, lako se razmazuje i brzo upija, sadrži mirisne komponente na biljnoj i prirodnoj osnovi koje mu daju ugodan i blag miris.

FARMAKOL DERMAPIP KREMA je intenzivna umirujuća i regenerativna krema namijenjena oštećenoj koži sa suhim lezijama. Suha oštećenja potrebno je zaštititi od daljnjeg isušenja i dati im dovoljno vlage. U slučajevima oštećenja kože važno je umiriti nadražaj, ublažiti svrbež, te potaknuti procese zacjeljivanja i uspostavljanja potpune zaštitne funkcije kože. Aktivni sastojci Dermapip kreme djeluju tako da preveniraju sekundarnu infekciju, umiruju upalni proces, poboljšavaju regeneraciju kože i proizvodnju kolagenih vlakana.

Energypip – više prirodne energije!

Za novu svježinu med, guarana i acerola

Energypip je sinergija djelatnih sastojaka iz prirode, uz med sadrži guaranu, ekstrakt plodova acerole, druge biljne ekstrakte i aromu naranče.

Med uz poznate učinke, u ovom proizvodu primarno ima ulogu nosača djelatnih sastojaka do stanica organizma.  Skladan odnos sastojaka, vitamina C iz acerole- prirodnog izvora koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, te ekstrakta sjemenki guarane koji potiče stvaranje energije daju Energypip-u moć jakog  prirodnog stimulansa.

Foto: Arena Hospitality Group

Guarana je tropska biljka bobičastih plodova od kojih se tradicionalno priprema napitak za podizanje raspoloženja i radne sposobnosti, otklanjanje umora i smanjivanje osjećaja gladi.

Djelatna tvar je guaranin - prirodni kofein koji stimulira središnji živčani sustav, potiče veći protok krvi u mozak te povećava izlučivanje važnog neurotransmitera serotonina, jača psihofizičku sposobnost na prirodan način, održava budnost i osigurava organizmu ugodan osjećaj snage.  

Guaranin se u tijelu oslobađa postupno, potiče stvaranje energije kroz dulje vrijeme (cca. 6 sati ), što je prednost pred kofeinom iz kave. Važno je, za razliku od kofeina iz kave, guaranin ne izaziva  u tolikoj mjeri negativne učinke, lupanje  srca ili ubrzan puls, a i diuretski učinak mu je znatno manji.

Zbog navedenog, guarana je vrlo popularna među profesionalnim i rekreativnim sportašima. Atletičari koji prije fizičke aktivnosti konzumiraju guaranu, lakše podnose napor  i postižu bolje rezultate.

Energypip je namijenjen sportašima, posebno biciklistima i trkačima, studentima koji se bore sa ispitnim rokovima i vozačima za vrijeme dužih putovanja. Zapravo, svima prije očekivanih napora, za vrijeme trajanja i nakon napornih aktivnosti za brži oporavak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije