Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA HNL

Prva pobjeda Marsonije, Olimpija proklinje sreću

marsonia-txt.jpg
import
27.10.2008.
u 18:27

Napokon se i Marsoniji osmjehnula sreća, u domaćem ogledu s NAŠK-om, u 11. kolu, Brođani su uspjeli ostvariti prvu (2:1) pobjedu. Gosti su, doduše, poveli preko Dražića i činilo se da je na pomolu još jedna tužna brodska nogometna priča.

No, u nastavku domaći “dječji vrtić” priređuje preokret. Najprije je u 49. minuti izjednačio Jozić, a onda, osam minuta prije kraja, od viroze nedovoljno oporavljeni Marijan Glavić iz slobodnog udarca pogađa za velika tri boda.

Deset dana bez treninga
– Zbog bolesti deset dana nisam trenirao, ali eto, trener mi je u drugih 45 minuta ukazao povjerenje i zabio sam taj gol. Međutim, za pobjedu je zaslužna cijela momčad – rekao je Glavić.

Prve tri momčadi 3. HNL istok - Grafičar Vodovod, Križevci i Đakovo - prate se u stopu. U 12. su prvenstvenom kolu sve tri prvoplasirane momčadi remizirale pa je raspored na vrhu ljestvice ostao identičan.

Tri boda u šest kola
A osječka Olimpija je ispustila još jednu pobjedu, iako je protiv Đakova bila u plusu dva pogotka.
– Svake nedjelje isto. Ne znam više ni sam što se događa. Kao da smo ukleti! – kaže trener Olimpije Tihomir Rudež koji si ne može objasniti nedostatak sportske sreće, ali i crne rupe u igri svoje momčadi koja već dva mjeseca ne zna za pobjedu.

U posljednjih šest kola “ljubičice” su uzele samo tri boda. Promjena će, najavljuje Rudež, biti, ali tek u zimu.
– S ovim se kadrom ne može dalje! Neki igrači jednostavno ne zadovoljavaju kriterije za treću ligu. Tražit ćemo od NK Osijeka da nam ustupi neke svoje igrače koji u Gradskom vrtu nisu u prvom planu.

Višnjevac minimalnom pobjedom nad Nedelišćem polako ide prema sigurnosti sredine ljestvice, ali ono što muči stratega trećeligaša iz osječkog prigradskog naselja nije igra, već slaba realizacija, koja ih je i stajala bolje pozicije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije