Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO SPLIT

I Igor Tudor zapljeskao je eurogolu Andrijaševića u pobjedi Lokomotive

Igor Tudor
Ivo Cagalj/PIXSELL
21.03.2015.
u 19:14

Lokomotiva je pobijedila 1:0 i osigurala ostanak na trećem mjestu čak i ako Hajduk pobijedi Zagreb

Slavi Lokomotiva nakon gostovanja kod Splita, tri boda je osvojila momčad Tomislava Ivkovića pobijedivši s 1:0 (0:0).

S tri nogometna čarobnjaka, barem imaju takav tretman, želio se suprostaviti Zoran Vulić Lokomotivi. Po prvi put zajedno su u momčadi bili Ante Erceg, Marko Rog i Mario Kvesić. Njihovo nogometno znanje nije upitno, ali protiv lokosa ga nisu pokazali. Split, nakon serije od tri pobjede, nije bio na razini. Nije se ni Lokomotiva nešto posebno iskazala u napadačkim akcijama, Ivkovićeva momčadi igrala je čvrsto u sredini terena - drugačije ni ne može kad je tu Jerko Leko - i čekala svoj trenutak.

I dočekala ga je u 49. minuti. Bio je to senzacionalan pogodak Franka Andrijaševića za pobjedu Lokomotive od 1:0. Bartolec je izveo dva auta zaredom, taj rukom baca kao nogom, a Perić je spustio loptu za nekadašnjeg Hajdukovog veznjaka. Poluvolej s neka 23 metra, tijelo polegnuto, Andrijašević je zabio gol iz udžbenika. Zapljeskao mu je cijeli Park mladeži, pa i Igor Tudor, njegov trener iz Hajduka koji ga nije baš cijenio.

Tudor se vratio s mini školovanja u Madridu, bio je kod Carla Ancelottija, došao je pogledati dvoboj Splita i Lokomotive. Dok su se čekali potezi Splitovih čarobnjaka, pojavio se Andrijašević. I nije stao na tome, u 63. minuti još jednom je odapeo, ovaj put lopta je odsjela na vratnici. Split je najbliže poravnanju bio u 78. minuti, Belle je šutirao andrijaševićevski, ali Sluga je čudesno obranio, izvukao loptu iz samog gornjeg kuta.

>> Lokomotiva iščupala bod na gostovanju kod Istre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije