Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Istra osvojila bod u Kranjčevićevoj, Zagreb može žaliti

Zagreb - Istra
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
16.08.2015.
u 21:28

Istra sad ima devet bodova i treća je nakon šest kola, a Zagreb je s tri posljednji

Zagreb i Istra zabilježili su još jedan remi u Prvoj HNL, ali nakon odigranog šestog kola sigurno mogu biti zadovoljniji nogometaši Igora Pamića, koji su s još jednog gostovanja otišli neporaženi, uhvatili su zaostatak i treći su sa devet bodova.

Pjesnici su posljednji sa samo tri boda i svakako se moraju zabrinuti jer polako konkurencija bježi. U svakom slučaju će pobjeći sutra (ponedjeljak, 17. kolovoza, 20 sati) pretposljednja Lokomotiva ili treći odozada Osijek. Ako remiziraju, Zagrebu bi to bilo još i gore jer tad bi zaostatak za prvom pratnjom bio dva, odnosno tri boda.

Krenulo im je dobro, nakon teške utakmice po snažnom nevremenu, u uvjetima gdje je teško bilo dodati loptu, zabili su. Strijelac je u toj 47. minuti bio Krovinović i nekako se činilo da bi tako trebalo ostati. Posebno poslije onakvog prvog poluvremena, koje je 0:0 najbolje opisalo.

Nažalost po Zagreb, Žižić je zabio u 62. minuti i donio Istri vrijedne bodove. Jasno je da momčad Igora Pamića zna što želi i do toga dolazi. Čini se da bi već nakon deset kola, ako ovako nastave, trebali riješiti pitanje ostanka u ligi, a onda bi možda mogli razmišljati i o plasmanu u Europu. Ništa nije nemoguće.

Zagreb pak mora žaliti, u posljednjim sekundama Muić je bio sam ispred Iveše i loše je reagirao, dva boda su otišla u nepovrat...

>> Inter i Zagreb podijelili bodove, Nestorovski dočekao prvijenac u Prvoj HNL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije