Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Dinamo debitira u 1. HMNL protiv Potpićana

Futsal Dinamo
Slavko Midzor/PIXSELL
17.09.2015.
u 16:00

Za debitantsku sezonu i borbu s najjačima u Hrvatskoj kao sparing partnere izabrali smo ni više ni manje nego – najjače u svijetu.

U petak 18.9. u 20 sati  u Domu sportova počinje prva utakmica MNK Futsal Dinama u 1. ligi protiv starog znanca – iskusnog i pojačanog Potpićana. Futsal Dinamo koji je nastao i napreduje sinergijom igrača i navijača, odnosno njegovih vlasnika – zaljubljenika u plavu boju, u godinu dana ostvario je sve ciljeve i nastavljamo jednako ambiciozno.

Za debitantsku sezonu i borbu s najjačima u Hrvatskoj kao sparing partnere izabrali smo ni više ni manje nego – najjače u svijetu.

Najprije je uslijedio poraz 2:4 od reprezentacije Kazahstana koju mahom čine igrači iz Brazila, aktualni klupski prvaci Europe i viceprvaci svijeta. Nakon toga osvojeno je 2. mjesto na Minerva kupu u Švicarskoj pobjedom 5:1 nad reprezentacijom Švicarske i porazom od 5:0 u finalu protiv portugalskog Sportinga, aktualne brončane ekipe europske Lige prvaka.

Porazi koji su najprije izravna posljedica kvalitete suparnika i ne tražeći alibije u nekompletnosti, ozljedama i neuigranosti kadra, pogotovo u finalu u Švicarskoj, pokazali su kojim putem želimo i možemo ići jer za razliku od spomenutih suparnika imamo najveće rezerve i prostor za napredak.

Uvjereni smo da taj napredak dolazi isključivo kroz struku i rad uz neizostavnu podršku zajednice u kojoj živimo. Uspoređujemo se isključivo s najboljima ne mireći se sa slabijim rezultatima bez obzira na financije i druge faktore koji se danas provlače kao općeprihvaćeni alibiji za neuspjeh.

Protivnici u 1. HMNL su zahtjevni, favoriti se čine daleki i nedodirljivi, baš kao što je lani bila i 1. liga. Uvjereni smo da ćemo opet zajedno rasti i naći puno razloga za slavlje i ponos.

U prodaji su godišnje ulaznice za domaće utakmice Futsal Dinama. Mogu se kupiti u KND BBB (Ilica 37) po cijeni od 260 kuna (članovi) i vrijede samo uz predočenje osobnog dokumenta sa slikom. Godišnje ulaznice vrijede za sve domaće utakmice regularnog dijela I. HMNL te regionalnog kupa.

U prodaji su i pojedinačne karte za utakmicu po cijeni od 25 kuna.

>> Futsal Dinamo krenuo s prodajom godišnjih karata

Komentara 2

GM
Gusta magla
22:38 17.09.2015.

Samo nek se nazovi navijaci bave Fucalom, a Maksimir nek obilaze u sirokom luku i sve ce biti u redu.E kako je jucer bilo lijepo bez njih....bar onih nasmrkanih.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:05 17.09.2015.

ajmo Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije